ScreenPrint - 10 годишен опит в продажба и сервизиране на оборудване за ситопечат върху текстил | За нас
ситопечат, мастила, печатни пасти, консумативи, материали, бои, продукти, машини, оборудване, тениски, машини, сушилни, автоматични, ръчни, шкафове за сита, мастърханд, вендикатор
7453
page-template-default,page,page-id-7453,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

За нас

КиМ Принт ЕООД е компания с над 10 годишен опит в продажба и сервизиране на оборудване за ситопечат върху текстил.

КиМ Принт ЕООД е официален дистрибур на Walz GmBH, Германия, производител на машини и оборудване за ситопечта с марката SCHENK.

КиМ Принт ЕООД е официален представител на AnaJet, САЩ, световен лидер в производството на дигитални принтери за директен печат върху текстил.

КиМ Принт предлага на своите клиенти пълно сервизно обслужване, гаранционна и следгаранционна поддръжка на ръчни и автоматични карусели, трансферни преси и принтери за директен печат, както и доставка на резервни части.

КиМ Принт предлага широка гама консумативи за бранша като: печатни пасти на пластизолна и водна основа, пигменти, ракели, сито плат, мастила за дигитален печат върху текстил и др.

КиМ Принт доказа през годините, че е надежден партньор на фирмите свързани с производството на печат върху текстил.

КиМ Принт ще продължава да работи активно да утвърди лидерската си позиция на пазара на техника и консумативи за ситопечат върху текстил в България.

.

'